Over ons

Welkom bij Bed&Bubbels Tiel! Wij zijn Kiki en Marcel, een levendig stel dat vol passie leeft voor natuur, koken en het genieten van de kleine dingen in het leven. Onze liefde voor de prachtige omgeving van Tiel en de omliggende gebieden heeft ons geïnspireerd om onze deuren te openen en dit paradijs met de wereld te delen.

Wij geloven dat het leven draait om het creëren van bijzondere momenten en het koesteren van kostbare herinneringen. Daarom hebben we besloten om onze twee grootste passies te combineren: gastvrijheid en de schoonheid van de natuur. Het runnen van een Bed & Breakfast stelt ons in staat om mensen te verwelkomen in ons eigen stukje paradijs en hen een onvergetelijk verblijf te bieden.

Bij Bed&Bubbels Tiel draait alles om warmte, gezelligheid en gastvrijheid. We hebben met veel liefde en zorg een heerlijk verblijf voor onze gasten gecreëerd, waarin comfort en stijl hand in hand gaan. De B&B is zorgvuldig ingericht en biedt een oase van rust, waar onze gasten kunnen ontspannen en genieten van een goede nachtrust.

Onze missie is om niet alleen een plek te bieden waar mensen kunnen rusten en ontspannen, maar ook een ervaring die hen inspireert en energie geeft. Of onze gasten nu willen wandelen en de prachtige natuur willen verkennen, de charmante stad Tiel willen ontdekken of gewoon willen genieten van de serene omgeving, wij staan altijd klaar om hen te helpen bij het plannen van hun perfecte uitje.

Bed&Bubbels Tiel is meer dan alleen een Bed & Breakfast; het is een weerspiegeling van wie we zijn als individuen en als stel. We verwelkomen iedereen met open armen en zetten ons in om ervoor te zorgen dat elk moment dat onze gasten bij ons doorbrengen, gevuld is met geluk en voldoening.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in Bed&Bubbels Tiel en samen prachtige herinneringen te creëren. Neem gerust contact met ons op voor vragen, reserveringen of speciale verzoeken. Tot snel!

Scroll naar boven